Τι είναι το iLadder;

Το iLadder είναι μια πλατφόρμα διαθέσιμη Online την οποία μπορείς να κατεβάσεις και χρησιμοποιείς χωρίς καμιά απολύτως χρέωση για να παίξεις και να διεκδικήσεις δώρα.
Μετά την εγγραφή σου, το σύστημα μας διαβάζει τα games σου και αναλογικά με την απόδοση σου, τα αντιστοιχεί στο point system . Έτσι όσο παίζεις, μαζεύεις πόντους και σκαρφαλώνεις στο ladder. Επίσης το iLadder σου παρέχει quests όπου κατά την ολοκλήρωση τους σου παρέχουν quest points τα οποία μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε δώρα!
Διάβασε περισσότερα σχετικά με τα quests στο Πληροφορίες> Quests.

Τι είναι το GAMERSCARE;

Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην χώρα μας λόγω της καραντίνας, εμεις στην INSPOT, αναλάβαμε δράση για να προσθέσουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην καταπολέμηση της κατάστασης μέσω του τρόπου που γνωρίζουμε καλύτερα, του gaming!
Το project GAMERSCARE περιλαμβάνει streams, online τουρνουά και το iLadder. Όλα τα παραπάνω έχουν προσαρμοστεί για να έχουν έναν και μοναδικο σκοπό, να κάνουν την διαμονή σας σπίτι όσο το δυνατόν καλύτερη, οπότε μείνε σπίτι, κατέβασε το iLadder και τα λέμε online!

Πως κερδίζω δώρα;

  • Οι πρώτοι στα leaderboard του League Of Legends, του Fortnite (coming soon) και του PUBG κερδίζουν από μια οθόνη AOC C27G1. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Το GAMERSCARE iLadder μοιράζει δώρα σε όλους τους παίκτες! Στο τέλος της season GAMERSCARE θα κληρώσουμε δώρα σε όλους. Τα δώρα μπορείς να τα δεις εδώ.
Οι ανταμοιβές όμως δεν σταματούν εδώ!
  • Μπες στο Quest Rewards και δες σε τι μπορεί δώρα μπορείς να εξαργυρώσεις τα quest points σου!

Πόσο κρατάει η season;

H season "Gamerscare" θα κρατήσει μέχρι και την ημέρα που θα ξανά ανοίξουν τα καταστήματα INSPOT. Οι νικητές της season θα παραλάβουν από εκεί τα δώρα τους.

Πως κάνω εγγραφή;

Η εγγραφή γίνεται στο iLadder.gr, πατά εδώ για να ξεκινήσεις! (Το e-mail που θα καταχωρήσεις πρέπει να είναι έγκυρο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού εντός 10 λεπτών) Ενεργοποιείς τον λογαριασμό σου από το e-mail που θα λάβεις στο email που δήλωσες! Το client μπορείς να το κατεβάσετε εδώ!

Πως κάνω Link το account του LoL με το account του iLadder;

Αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο iLadder,
πήγαινε στο > Λογαριασμός, στην καρτέλα Ρυθμίσεις,
συμπληρώνεις στο πεδίο Riot Account,
το Summoner Name (nickname στο LoL), Region στην οποία παίζεις
και πατάς Προσθήκη. Θα εμφανιστεί μία εικόνα,
την οποία πρέπει να βάλεις για profile εικόνα σου
στο client του LoL ως verification,
μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που εμφανίστηκε.

Μόλις λάβεις την ειδοποίηση επιβεβαίωσης είσαι έτοιμος και μπορείς να ξαναβάλεις εικόνα profile της επιλογής σου.

iLadder.gr και iLadder client

Ο iLadder Client είναι εφαρμογή online με την οποία μπορείς να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια και παράλληλα να κερδίσεις δώρα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο client του iLadder πρέπει να είναι ανοικτός όσο παίζεις για να καταγραφούν τα παιχνίδια σου.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Στο PUBG πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις το replay για μπορούμε να “μετρήσουμε” τα games σου.

iLadder.gr είναι η ιστοσελίδα όπου διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου, βλέπεις τους αγώνες που έχεις παίξει, τα στατιστικά σου, τα quests, τα rewards σου και τα leaderboards. Επίσης εκεί μπορείς να βρεις και όλα τα stream του #GAMERSCARE.